Wicedyrektor szkoły
Wicedyrektor szkoły mgr Lidia Wójciak przyjmuje rodziców / interesantów od 10:00 do 11:00 w każdy wtorek oraz w każdym innym terminie uprzednio ustalonym telefonicznie lub drogą e-mailową.
informacje
W każdym roku szkolnym organizujemy 3 podstawowe zebrania z rodzicami :
- wrzesień– spotkanie dotyczące organizacji roku szkolnego;
- listopad– przedstawienie wyników diagnozy wstępnej, przygotowanie się do zbliżających się uroczystości przedszkolnych;
- kwiecień– przedstawienie wyników diagnozy końcowej, przygotowanie się do zakończenia roku szkolnego.
W razie potrzeby zwoływane są dodatkowe spotkania wynikające z realizacji nieplanowanych , a ciekawych zadań czy spotkań – pogadanek na trudne tematy i zjawiska pojawiające się w procesie wychowywania dzieci.
JADŁOSPIS
06.05-10.05.2024
Poniedziałek
Śniadanie
Kawa zbożowa na mleku,
pieczywo pszenne i graham,
szynka drobiowa,
tuńczyk ze szczypiorkiem,
sałata, ogórek zielony,
kiełki, pomidor, szczypior,
herbata z dzikiej róży
Drugie śniadanie
Banan
Obiad
Zupa ogórkowa
na wywarze mięsno-warzywnym,
kopytka z kapustą zasmażaną,
sok 100% owocowy
Podwieczorek
Rogal maślany
z dżemem malinowym,
herbata rumiankowa
Alergeny
1,3,4,7,9
Wtorek
Śniadanie
Płatki kukurydziane z mlekiem,
bułka maślana
z dżemem truskawkowym,
herbata miętowa
Drugie śniadanie
Słupki marchewki
Obiad
Barszcz czerwony z makaronem
na wywarze mięsno-warzywnym,
kotlet mielony,
ziemniaki puree z koperkiem,
sałata lodowa w sosie śmietanowo -jogurtowym,
sok 100% jabłko-mango
Podwieczorek
Melon,
kosteczki gorzkiej czekolady.
Alergeny
1,3,7,9
Środa
Śniadanie
Kawa Inka na mleku,
bułka pszenna i wieloziarnista,
jajecznica na masełku,
kiełki, sałata, szczypior,
papryka czerwona, ogórek zielony,
herbata rooibos
Drugie śniadanie
Jabłko
Obiad
Zupa fasolowa z kiełbaską
na wywarze mięsno-warzywnym,
makaron z kurczakiem
w sosie serowo-brokułowym,
sok 100% jabłko-pomarańcza
Podwieczorek
Gofry wł. wypieku
z cukrem pudrem,
herbata miętowa
Alergeny
1,3,7,9
Czwartek
Śniadanie
Kakao naturalne na mleku,
pieczywo pszenne i wieloziarniste,
szynka drobiowa,
hummus z suszonymi pomidorami,
rukola, pomidor,
ogórek zielony, szczypior,
herbata malinowa
Drugie śniadanie
Pomarańcza
Obiad
Zupa krem z zielonego groszku
na wywarze mięsno-warzywnym
z groszkiem ptysiowym,
strogonoff z ogórkiem kiszonym,
kasza jęczmienna,
sok 100% owocowy
Podwieczorek
Budyń waniliowy
z musem truskawkowym
Alergeny
1,3,7,9
Piątek
Śniadanie
Mleko z laską wanilii,
pieczywo pszenne i graham,
dżem brzoskwiniowy,
twarożek grani,
sałata, ogórek zielony,
pomidor, szczypior,
herbata rooibos
Drugie śniadanie
Kiwi
Obiad
Zupa wiedeńska
na wywarze mięsno-warzywnym,
filet rybny z serem,
ziemniaki puree z koperkiem,
surówka z kiszonej kapusty,
woda z miodem i cytryną
Podwieczorek
Jabłko,
chrupki kukurydziane
Alergeny
1,3,4,7,9