pl / en

Dla Rodziców

Wicedyrektor szkoły

Wicedyrektor szkoły mgr Lidia Wójciak przyjmuje rodziców / interesantów od 10:00 do 11:00 w każdy wtorek oraz w każdym innym terminie  uprzednio ustalonym telefonicznie lub drogą e-mailową.

 

informacje

 

W każdym roku szkolnym organizujemy 3 podstawowe zebrania z rodzicami :

  • wrzesień– spotkanie dotyczące organizacji roku szkolnego;
  • listopad– przedstawienie wyników diagnozy wstępnej, przygotowanie się do zbliżających się uroczystości przedszkolnych;
  • kwiecień– przedstawienie wyników diagnozy końcowej, przygotowanie się do zakończenia roku szkolnego.

W razie potrzeby zwoływane są dodatkowe spotkania wynikające z realizacji nieplanowanych , a ciekawych zadań czy spotkań – pogadanek na trudne tematy i zjawiska pojawiające się w procesie wychowywania dzieci.

 

 

 

JADŁOSPIS

22.04-26.04.2024

Poniedziałek

Śniadanie

Kawa zbożowa na mleku,

pieczywo pszenne i graham,

kiełbasa żywiecka,

pasta warzywna,

sałata, ogórek kiszony,

pomidor, szczypior,

herbata malinowa

 

Drugie śniadanie

Pomarańcza

Obiad

Zupa porow0-serowa

z mięsem mielonym

na wywarze mięsno-warzywnym,

pyzy drożdżowe z sosem

jogurtowo-truskawkowym,

sok 100% jabłko-ananas

Podwieczorek

Zapiekane tosty z szynką

i żółtym serem,

ketchup łagodny,

herbata miętowa

Alergeny

1,3,7,9

Wtorek

Śniadanie

Zupa mleczna z makaronem,

rogal maślany z serkiem

śmietankowo-czekoladowym,

herbata rumiankowa

Drugie śniadanie

Banan

Obiad

Zupa jarzynowa z ziemniakami

na wywarze mięsno-warzywnym,

pieczeń rzymska z jajkiem,

ziemniaki z koperkiem,

mizeria,

sok 100% jabłko-gruszka

Podwieczorek

Kanapka z serkiem śmietankowym

i ogórkiem zielonym,

herbata owocowa

Alergeny

1,3,7,9

Środa

Śniadanie

Kakao naturalne na mleku,

pieczywo pszenne i wieloziarniste,

szynka drobiowa,

ser żółty,

kiełki, sałata, szczypior,

papryka czerwona, ogórek zielony,

herbata rooibos

Drugie śniadanie

Gruszka

Obiad

Zupa szczawiowa z jajkiem

na wywarze mięsno-warzywnym,

filet z kurczaka

w sosie słodko-kwaśnym,

kasza bulgur,

sok 100% jabłko-pomarańcza

Podwieczorek

Ciasto z jabłuszkiem

wł. wypieku,

herbata rumiankowa

Alergeny

1,3,7,9

Czwartek

Śniadanie

Kawa Inka na mleku,

bułka paryska z masłem,

kremowa pasta z łososia z koperkiem,

dżem truskawkowy,

rukola, pomidor,

ogórek zielony, szczypior,

herbata z dzikiej róży

Drugie śniadanie

Kalarepka

Obiad

Zupa ryżanka z koperkiem

na wywarze mięsno-warzywnym,

siekany kotlet drobiowy

z natką pietruszki,

ziemniaki puree,

surówka z kap. pekińskiej

z porem i marchewką,

sok 100% owocowy

Podwieczorek

Galaretka owocowa

Alergeny

1,3,4,7,9

Piątek

Śniadanie

Mleko z laską wanilii,

pieczywo pszenne i graham,

gzik z rzokiewką i szczypiorkiem,

dżem jagodowy,

sałata, ogórek zielony,

pomidor, szczypior,

herbata rooibos

Drugie śniadanie

Jabłko

Obiad

Zupa pomidorowa z zacierką

na wywarze mięsno-warzywnym,

filet z miruny z pieca,

ziemniaki puree z koperkiem,

surówka z marchewką, porem i jabłkiem,

sok 100% jabłko

Podwieczorek

Banan,

chrupki kukurydziane

Alergeny

1,3,4,7,9

Skip to content