Wicedyrektor szkoły
Wicedyrektor szkoły mgr Lidia Wójciak przyjmuje rodziców / interesantów od 10:00 do 11:00 w każdy wtorek oraz w każdym innym terminie uprzednio ustalonym telefonicznie lub drogą e-mailową.
informacje
W każdym roku szkolnym organizujemy 3 podstawowe zebrania z rodzicami :
- wrzesień– spotkanie dotyczące organizacji roku szkolnego;
- listopad– przedstawienie wyników diagnozy wstępnej, przygotowanie się do zbliżających się uroczystości przedszkolnych;
- kwiecień– przedstawienie wyników diagnozy końcowej, przygotowanie się do zakończenia roku szkolnego.
W razie potrzeby zwoływane są dodatkowe spotkania wynikające z realizacji nieplanowanych , a ciekawych zadań czy spotkań – pogadanek na trudne tematy i zjawiska pojawiające się w procesie wychowywania dzieci.
JADŁOSPIS
25.09-29.09.2023
Poniedziałek
Śniadanie
Kakao naturalne na mleku,
bułka pszenna i wieloziarnista,
parówka drobiowo-wieprzowa
na ciepło z ketchupem łagodnym,
roszponka, ogórek kiszony, pomidor,
herbata malinowa.
Drugie śniadanie
Kalarepka
Obiad
Żurek z jajkiem i kiełbaską
na wywarze mięsno-warzywnym,
ryż na mleku z musem jabłkowym
i cynamonem,
kompot owocowy.
Podwieczorek
Kanapka żółtym serem, pomidorem
i szczypiorkiem,
herbata rumiankowa.
Alergeny
1,3,7,9
Wtorek
Śniadanie
Herbata miętowa,
pieczywo pszenne i żytnie
z pestkami dyni,
pasta twarogowa z tuńczykiem,
miód naturalny, sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, kiełki.
Drugie śniadanie
Gruszka
Obiad
Zupa krem z białych warzyw
na wywarze mięsno-warzywnym,
kotlet pożarski, ziemniaki puree
z koperkiem, surówka z kapusty czerwonej
z natką pietruszki,
sok tłoczony z jabłek i malin
Podwieczorek
Kaszka manna
z sokiem owocowym.
Alergeny
1,3,4,7,9
Środa
Śniadanie
Kawa Inka na mleku,
pieczywo pszenne i ziarniste,
dżem jagodowy, szynka drobiowa,
szpinak, ogórek, pomidor, szczypior,
herbata truskawka z poziomką.
Drugie śniadanie
Śliwka
Obiad
Zupa kalafiorowa z ziemniakami
na wywarze mięsno-warzywnym,
strogonoff z ogórkiem kiszonym,
pieczarkami i papryką czerwoną,
kasza bulgur,
sok tłoczony z jabłek i rabarbaru
Podwieczorek
Shake bananowy, wafel ryżowy
ze słonecznikiem.
Alergeny
1,3,7,9
Czwartek
Śniadanie
Kakao naturalne na mleku,
pieczywo pszenne i graham,
ser żółty, pasta drobiowo-warzywna,
sałata, kiełki, ogórek kiszony,
pomidor, szczypior, rzodkiewka,
herbata owoce leśne.
Drugie śniadanie
Banan
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami
na wywarze mięsno-warzywnym,
kiełbaska z cebulką z pieca,
ziemniaki, surówka colesław,
sok tłoczony z jabłek i czarnej porzeczki
Podwieczorek
Mus Kubuś,
chrupki kukurydziane
Alergeny
1,3,7,9
Piątek
Śniadanie
Mleko waniliowe,
pieczywo pszenne i żytnie,
pasta jajeczna ze szczypiorkiem,
dżem truskawkowy, roszponka,
pomidor, ogórek kiszony,
herbata z melisy
Drugie śniadanie
Jabłko
Obiad
Zupa pomidorowa z ryżem
na wywarze mięsno-warzywnym,
kotlet rybny panierowany, ziemniaki,
surówka z kapusty białej z koperkiem,
woda z cytryną
Podwieczorek
Banan,
ciasteczko zbożowe z morelą
Alergeny
1,3,4,7,9