pl / en

Dla Rodziców

Wicedyrektor szkoły

Wicedyrektor szkoły mgr Lidia Wójciak przyjmuje rodziców / interesantów od 10:00 do 11:00 w każdy wtorek oraz w każdym innym terminie  uprzednio ustalonym telefonicznie lub drogą e-mailową.

 

informacje

 

W każdym roku szkolnym organizujemy 3 podstawowe zebrania z rodzicami :

  • wrzesień– spotkanie dotyczące organizacji roku szkolnego;
  • listopad– przedstawienie wyników diagnozy wstępnej, przygotowanie się do zbliżających się uroczystości przedszkolnych;
  • kwiecień– przedstawienie wyników diagnozy końcowej, przygotowanie się do zakończenia roku szkolnego.

W razie potrzeby zwoływane są dodatkowe spotkania wynikające z realizacji nieplanowanych , a ciekawych zadań czy spotkań – pogadanek na trudne tematy i zjawiska pojawiające się w procesie wychowywania dzieci.

 

 

 

JADŁOSPIS

25.09-29.09.2023

Poniedziałek

Śniadanie

Kakao naturalne na mleku,

bułka pszenna i wieloziarnista,

parówka drobiowo-wieprzowa

na ciepło z ketchupem łagodnym,

roszponka, ogórek kiszony, pomidor,

herbata malinowa.

Drugie śniadanie

Kalarepka

Obiad

Żurek z jajkiem i kiełbaską

na wywarze mięsno-warzywnym,

ryż na mleku z musem jabłkowym

i cynamonem,

kompot owocowy.

Podwieczorek

Kanapka żółtym serem, pomidorem

i szczypiorkiem,

herbata rumiankowa.

Alergeny

1,3,7,9

Wtorek

Śniadanie

Herbata miętowa,

pieczywo pszenne i żytnie

z pestkami dyni,

pasta twarogowa z tuńczykiem,

miód naturalny, sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, kiełki.

Drugie śniadanie

Gruszka

Obiad

Zupa krem z białych warzyw

 na wywarze mięsno-warzywnym,

kotlet pożarski, ziemniaki puree

z koperkiem, surówka z kapusty czerwonej

z natką pietruszki,

sok tłoczony z jabłek i malin

Podwieczorek

Kaszka manna

z sokiem owocowym.

Alergeny

1,3,4,7,9

Środa

Śniadanie

Kawa Inka na mleku,

pieczywo pszenne i ziarniste,

dżem jagodowy, szynka drobiowa,

szpinak, ogórek, pomidor, szczypior,

herbata truskawka z poziomką.

Drugie śniadanie

Śliwka

Obiad

Zupa kalafiorowa z ziemniakami

na wywarze mięsno-warzywnym,

strogonoff z ogórkiem kiszonym,

pieczarkami i papryką czerwoną,

kasza bulgur,

sok tłoczony z jabłek i rabarbaru

Podwieczorek

Shake bananowy, wafel ryżowy

ze słonecznikiem.

Alergeny

1,3,7,9

Czwartek

Śniadanie

Kakao naturalne na mleku,

pieczywo pszenne i graham,

ser żółty, pasta drobiowo-warzywna,

sałata, kiełki, ogórek kiszony,

pomidor, szczypior, rzodkiewka,

herbata owoce leśne.

Drugie śniadanie

Banan

Obiad

Barszcz czerwony z ziemniakami

 na wywarze mięsno-warzywnym,

kiełbaska z cebulką z pieca,

ziemniaki, surówka colesław,

sok tłoczony z jabłek i czarnej porzeczki

Podwieczorek

 

Mus Kubuś,

chrupki kukurydziane

Alergeny

1,3,7,9

Piątek

Śniadanie

Mleko waniliowe,

pieczywo pszenne i żytnie,

pasta jajeczna ze szczypiorkiem,

dżem truskawkowy, roszponka,

pomidor, ogórek kiszony,

herbata z melisy

Drugie śniadanie

Jabłko

Obiad

Zupa pomidorowa z ryżem

 na wywarze mięsno-warzywnym,

kotlet rybny panierowany, ziemniaki,

surówka z kapusty białej z koperkiem,

woda z cytryną

Podwieczorek

Banan,

ciasteczko zbożowe z morelą

Alergeny

1,3,4,7,9

Skip to content