pl / en

Dla Rodziców

Wicedyrektor szkoły

Wicedyrektor szkoły mgr Lidia Wójciak przyjmuje rodziców / interesantów od 10:00 do 11:00 w każdy wtorek oraz w każdym innym terminie  uprzednio ustalonym telefonicznie lub drogą e-mailową.

 

informacje

 

W każdym roku szkolnym organizujemy 3 podstawowe zebrania z rodzicami :

  • wrzesień– spotkanie dotyczące organizacji roku szkolnego;
  • listopad– przedstawienie wyników diagnozy wstępnej, przygotowanie się do zbliżających się uroczystości przedszkolnych;
  • kwiecień– przedstawienie wyników diagnozy końcowej, przygotowanie się do zakończenia roku szkolnego.

W razie potrzeby zwoływane są dodatkowe spotkania wynikające z realizacji nieplanowanych , a ciekawych zadań czy spotkań – pogadanek na trudne tematy i zjawiska pojawiające się w procesie wychowywania dzieci.

 

 

 

JADŁOSPIS

17.06-21.06.2024

Poniedziałek

Śniadanie

Kakao naturalne na mleku,

pieczywo pszenne i graham,

szynka drobiowa,

tuńczyk,

rukola, pomidor,

ogórek, szczypior

herbata rumiankowa

Drugie śniadanie

Truskawki

Obiad

Barszcz biały z jajkiem

na wywarze mięsno-warzywnym,

kopytka z masełkiem i cynamonem,

surówka z marchewki i brzoskwini,

sok 100% jabłko-pomarańcza

Podwieczorek

Pizzerinki z ciasta francuskiego

z szynką i żółtym serem,

herbata rooibos

Alergeny

1,3,4,7,9

Wtorek

Śniadanie

Kawa Inka na mleku,

pieczywo pszenne,

ser żółty, dżem malinowy,

sałata, rzodkiewka, ogórek,

pomidor, szczypior,

herbata owocowa

Drugie śniadanie

Kalarepka

Obiad

Zupa neopolitańska z makaronem

na wywarze mięsno-warzywnym,

kotlet mielony,

ziemniaki puree z koperkiem,

buraczki,

sok 100% jabłko-mango

Podwieczorek

Sałatka owocowa

z truskawkami,

bananem, kiwi

oraz prażonym słonecznikiem

Alergeny

1,3,7,9

Środa

Śniadanie

Płatki zbożowe na mleku,

wianek pszenny,

dżem truskawkowy,

herbata miętowa

Drugie śniadanie

Banan

Obiad

Zupa kem ze świeżej cukinii

na wywarze mięsno-warzywnym

z groszkiem ptysiowym,

bitki ze schabu w sosie pieczeniowym,

ziemniaki,

fasolka szparagowa z masełkiem,

sok 100% owocowy

Podwieczorek

Kisiel wiśniowy,

biszkopty

Alergeny

1,3,7,9

Czwartek

Śniadanie

Kawa Inka na mleku,

pieczywo pszenne i wieloziarniste,

szynka drobiowa,

pasta twarogowa z rzodkiewką i szczypiorkiem,

roszponka, ogórek, papryka żółta,

herbata z melisy

Drugie śniadanie

Jabłko

Obiad

Zupa ogórkowa

na wywarze mięsno-warzywnym,

kurczak ala kebab,

sos czosnkowy,

ryż paraboliczny,

surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą,

sok 100% jabłko-ananas

Podwieczorek

Galaretka owocowa

z bitą śmietaną

Alergeny

1,3,7,9

Piątek

Śniadanie

Mleko z laską wanilii

bułka paryska oraz chleb baltonowski,

pasta jajeczna ze szczypiorkiem,

ser żółty,

 sałata, ogórek kiszony, kiełki,

pomidor, szczypior,

herbata rooibos

Drugie śniadanie

Arbuz

Obiad

Zupa pomidorowa z ryżem

na wywarze mięsno-warzywnym,

paluszki rybne,

ziemniaki z koperkiem,

surówka z kiszonej kapusty,

sok owocowy 100%

Podwieczorek

Mus Kubuś owocowy,

ciasteczko zbożowe

o smaku jagodowym

Alergeny

1,3,4,7,9

Skip to content